Yksityisyyden suoja & evästeet | Expekt

Yksityisyyden suoja & evästeet

Versio: 1.5
Julkaistu: 19.1.2015



Expekt (“me”, “meidän”, “Expekt”), on yksi Betclic Everest Groupin alaisista yrityksistä ("Konserni"). Expekt toimii web-sivustolla www.expekt.com ja kaikilla sen eri variaatioilla (“Sivusto”tai “Sivut”) sekä mobiiliaplikaatio, mobile.expekt.com ja kaikilla sen eri variaatioilla (“Mobiilitarjous”), ylläpitää tiukkoja turvatoimia joilla pyritään suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi. Yritysryhmä, johon Expekt kuuluu pitää sisällään Expektin ja minkä tahansa Expektin tai sen omistusyhtiön tai tytäryhtiön omistusyhtiöt ja tytäryhtiöt.

Meillä on tiukat turvallisuustoimenpiteet joiden tarkoituksena on suojella henkilökohtaista dataasi ja olemme sitoutuneet varjelemaan sivujemme sekä asiakkaidemme ("sinä", "sinun", "teidän") yksityisyyden suojaa. Tarjoamme seuraavat tiedot, jotta asiakkaamme voivat olla tietoisia Yksityisyyden Suojastamme. Vierailemalla Expekt-sivuilla vahvistat että olet lukenut ja ymmärrät nämä Yksityisyyden suoja & evästeet sekä Säännöt ja Ehdot.

Käsittelemme meille toimittamiasi henkilötietoja ehdottoman luottamuksellisesti ja niitä käyttävät vain relevantit Konsernimme jäsenet sekä mahdolliset kolmannet osapuolet jotka noudattavat korkeita tietosuoja-vaatimuksiamme. Tietojasi käytetään pelitilisi (“Pelitili”) luomiseen ja hallinnointiin, asiakasprofiilin luomiseen, Sivuston turvallisuuden takaamiseen sekä palvelujemme mahdollisimman hyvään käytettävyyteen.

Expekt on sitoutunut noudattamaan Euroopan lainsäädäntöä sekä EU:n Tietosuojalakeja sekä Sähköisen viestinnän tietosuojalakeja.

Huomaa että voit itse valita sallitko meidän, Konsernimme muun jäsenen tai yhteistyökumppanimme käyttää henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin.

Jos tarvitset lisätietoa tai jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää liittyen yksityisyyteen tai luottamuksellisuuteen, ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun. Lue kuitenkin ensin Yksityisyyden suojamme huolellisesti.

1. Henkilötietosi

Keräämiemme henkilötietojen avulla voimme varmistaa, että asiakkaamme voivat nauttia turvallisesta ja käyttäjäystävällisestä Sivustosta. Tavoitteenamme on tarjota parasta mahdollista palvelua ja samalla varmistaa että pelaaminen Sivustollamme pysyy hauskana ajanvietteenä!

Kaikki viittaukset 'henkilötietoihin' tässä Yksityisyyden suojassa viittaavat mihin tahansa henkilökohtaiseen informaatioon, joka mahdollistaa asiakkaan yhdistämisen suoraan tai epäsuorasti annettuun tietoon. Keräämme asiakkailtamme mm. seuraavat tiedot Pelitilin avaamisen yhteydessä: etunimi, sukunimi, sukupuoli, syntymäpäivä, asuinpaikka, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, kieli, valuutta, passin tai henkilökortin numero sekä turvakysymys. Sinun tulee myös valita itsellesi kirjautumistunnukset, tässä tapauksessa käyttäjätunnus, salasana sekä vastaus turvakysymykseen joka säilyy hallussamme. Pyydämme myös että rekisteröit meille haluamasi maksutavan (pankkisiirto, luottokortti tai muu hyväksytty maksutapa), jota haluat käyttää siirtääksesi varoja Pelitilillesi. Lisäksi, ennen ensimmäistä rahojen siirtämistä Pelitililtäsi, pyydämme että lähetät meille kopion henkilöllisyystodistuksestasi (esim. passi, ajokortti tai muu virallinen henkilöllisyystodistus) varmentaaksemme henkilötietosi. Tarkkailemme myös IP-osoitettasi estääksemme mahdolliset väärinkäytökset ja luodaksemme jäljitysketjun. Kun teet esirekisteröinnin ja ennen kuin lopullisesti rekisteröidyt asiakkaaksemme, pyydämme sinulta seuraavia tietoja: titteli, etunimi, sukunimi, syntymäaika ja sähköpostiosoite. Käytämme näitä tietoja luodaksemme esitäytetyn rekisteröintikaavakkeen sitä varten jos haluat suorittaa täydellisen rekisteröitymisen. Kun lähdet mukaan Mobiilitarjoukseen, keräämme seuraavia tietoja: IP-osoite, pääsyn tarjoaja ja tyyppi/versio käyttämästäsi selaimesta. Pyydämme edellä mainittuja tietoja varmistaaksemme, että voit tunnistaa itsesi käyttäessäsi sivuja, varmistaaksemme että olet täysi-ikäinen käyttääksesi palvelujamme, parantaaksemme palvelujamme ja pitääksemme sinut informoituna palveluistamme, joista voit olla kiinnostunut. Voit pyytää meitä kieltämään lähettämästä sinulle markkinointimateriaaleja meidän, ja/tai meidän partnereiden, palveluista. Sinulla on myös oikeus päästä käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi milloin tahansa tehdäksesi muutoksia mihin tahansa henkilökohtaisiin tietoihin, jotka ovat voineet muuttua tai poistua käytöstä. Jos epäilet, että henkilökohtaiset tietosi meillä ovat vääriä, ota yhteyttä sähköpostitse asiakaspalveluumme osoitteeseen support@expekt.com ja me korjaamme virheelliset tiedot.

2. Henkilötietojesi käyttö

Kun olet luovuttanut meille henkilötietojasi, ne säilytetään suojatusti tietokannassamme.

 

Käytämme meille ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta lähettääksemme sinulle tervetuloviestin Expektille. Saatamme lähettää sinulle ajoittain sähköposteja, kirjeitä tai tekstiviestejä jotka sisältävät tietoa erikoistarjouksista, tai teknistä tai muuta tietoa jotka liittyvät palveluihimme tai yritysryhmämme palveluihin. Jos et halua vastaanottaa näitä viestejä, voit poistaa itsesi postituslistalta Pelitilisi asetuksissa tai klikkaamalla sähköpostin alaosassa olevaa linkkiä. Jos olet hyväksynyt tarjousten vastaanoton Expektiltä ja/tai partnereilta esirekisteröintivaiheessa ja haluat myöhemmin poistaa itsesi postituslistalta, sinun tarvitsee vain klikata viestin lopussa olevaa 'Kiellä viestit'-linkkiä. Jos et halua vastaanottaa tekstiviestejämme, voit kieltää ne helposti seuraamalla tekstiviestissä olevia ohjeita. Huomaa että voimme ajoittain lähettää palveluumme liittyviä sähköposteja joilla ilmoitamme esimerkiksi palvelun tai useamman palvelun väliaikaisesta sulkemisesta huoltotoimenpiteiden ajaksi. SIKSI SUOSITTELEMME ETTÄ ET KIELTÄYDY VASTAANOTTAMASTA SÄHKÖPOSTEJA EXPEKTILTÄ. Jos olet hyväksynyt partnereiltamme tulevat kaupalliset viestit, voit poistaa itsesi tältä listalta Pelitilisi asetuksissa kohdassa "Oma tili" ja "Uutiskirjeet".

 

Jos asiakas käyttää Refer-A-Friend - palvelua kertoakseen ystävälleen sivustamme, pyydämme asiakkaalta hänen ystävänsä sähköpostiosoitetta ja automaattisesti lähetämme ystävälle yhden sähköpostin, jossa kutsumme hänet käymään sivuillamme ja rekisteröitymään. Jos ystävä ei rekisteröidy Expektille, emme säilö ystävän sähköpostiosoitetta missään tietokannassamme emmekä ota yhteyttä ystävään tämän sähköpostin jälkeen, jollei sama asiakas tai toinen käytä Refer-A-Friend - palvelua Expektillä uudelleen. Refer-A-Friend - palvelu ei välttämättä toimi kaikilla toimialueillamme tai kaikille asiakkaille.

 

Top 5 yhdistelmävedot: Expekt julkaisee joka viikko Top 5 yhdistelmävedot Expekt.com urheiluvedonlyöntisivuilla. Tieto esitetään seuraavassa muodossa: kertoimet, panos, voitot ja valitut vedot, sekä asiakkaan etunimi ja sukunimen esimmäinen kirjain.

 

Osana kumppanuuttamme pankkien ja muiden luottokorttitietoja varmentavien yhtiöiden kanssa, näillä yhtiöillä voi olla pääsy joihinkin henkilötietoihisi. Näillä yhtiöillä on kuitenkin oikeus käyttää tietojasi vain väärinkäytöstutkimuksia varten (esim. rahanpesuepäilyissä). Voimme tehdä yhteistyötä myös muiden dataa käsittelevien yhtiöiden kanssa, jotka tarjoavat mm. iän varmennukseen liittyviä tai muita turvapalveluja, jotta voimme parantaa Sivustomme tehokkuutta ja turvallisuutta sekä täyttääksemme relevantit juridiset velvoitteemme. Nämä yhtiöt käyttävät tietojasi vain sen verran kuin se Sivustomme ja mm. rahasiirtojen toimivuuden ja turvallisuuden kannalta on välttämätöntä. Kaikilla kumppaniyhtiöillämme on korkealuokkaiset tietosuojakäytännöt, mutta me emme ole vastuussa mahdollisista puutteista ulkopuolisten yhtiöiden tietosuojassa. Me emme luovuta tietoja voitoistasi ja tappioistasi millekään ulkopuoliselle taholle ellemme ole lain mukaan velvollisia tekemään niin. On kunkin asiakkaan omalla vastuulla ilmoittaa voittonsa relevanteille viranomaisille, jos hän asuu maassa jossa tällaiset voitot ovat veronalaisia.Pidätämme kuitenkin oikeuden luovuttaa mitä tahansa asiakkaan tietoja viranomaisille tai muille relevanteille tahoille jos olemme siihen lain mukaan velvollisia, tai jos meillä on syytä epäillä rikosta tai muuta väärinkäytöstä.

 

“Valvontaviranomainen” tarkoittaa näiden Yksityiseen suoja ja evästeiden kohdalla viranomaista, joka on antanut kaukopelirahaluvan jollekin Betclic Everest Groupin yritykselle. Tämä koskee myös valvonta ja/tai urheiluviranomaista, joka on vastuussa sääntöjen oikeudenmukaisuudesta sekä niiden täytäntöönpanemisessa tiettyyn lajiin ja/tai peliin sekä rikosten havaitsemisessa. Betclic Everest Groupilla ja/tai sen konserniyhtiöillä säilyy oikeus perustaa ja tehdä sopimuksia näiden valvontaviranomaisten kanssa ja jakaa mitä tahansa asiakkaan tietoja joista viranomaisten tulisi olla tietoisia, sääntöjen rikkomiseen liittyviä toimia tai muutoin on uhka jonkin lajin tai pelin rehellisyydelle. Kyseiset elimet voivat käyttää näitä henkilötietoja tutkiessaan ja toimia kyseisissä rikkomuksissa heidän menettelytapojensa mukaisesti.

 

Asiakkaidemme meille luovuttamat henkilötiedot voidaan säilyttää ja/tai käsitellä missä tahansa maassa jossa kumppanillamme, toimittajallamme, alihankkijallamme tai agentillamme on toimitiloja. Hyväksymällä tämän Yksityisyyden suojan ja evästeet annat luvan siirtää henkilötietojasi asuinmaasi ulkopuolelle. Expekt on sitoutunut tekemään kaikkensa varmistaakseen, että aina kun henkilökohtaista tietoa siirretään, kyseinen tiedonsiirto tapahtuu Konsernin ja Konsernin valittujen partnereiden välillä ja että partnereiden yksityisyyden ja luottamuksellisuuden laatu on hyväksyttävällä tasolla, sijainnista riippumatta.

 

Expekt ei kuitenkaan ole millään tavoin vastuussa siitä kuinka kolmannet osapuolet käsittelevät asiakkaidemme henkilökohtaisia tietoja. Expekt on vastuussa vain omasta Yksityisyyden suojastaan ja evästeistään emmekä takaa niiden kolmansien osapuolien yksityisyyden suojan laatua, joilla voi olla linkki Sivustolla. On erittäin suositeltavaa että jos siirryt ulkopuoliselle sivustolle , luet läpi ulkopuolisen sivuston säännöt koskien tietosuojaa.

3. Henkilötietojesi säilytys

Asiakkaanamme sinä tai me voimme sulkea Pelitilisi milloin tahansa. Pelitilisi sulkemisen jälkeen säilytämme henkilökohtaiset tietosi niin kauan kuin laki vaatii. Käytämme tietojasi vain jos relevantit viranomaiset niin edellyttävät petostutkimuksen tai muun laittoman toiminnan tutkimisen yhteydessä.Tämä on henkilökohtaisten tietojesi ainoa käyttötapa siihen saakka kunnes ne on lopullisesti poistettu arkistoistamme.

4. Alaikäisten suojelu

Kaikkien asiakkaidemme tulee olla 18 vuotta täyttäneitä, tai vanhempia jos täysi-ikäisyyden raja on korkeampi asiakkaan asuinmaassa. Näin ollen, alaikäisten ei tule avata meille Pelitiliä tai osallistua Mobiilitarjoukseen eikä luovuttaa meille mitään henkilötietojaan. Voimme pyytää asiakkaalta kopion henkilöllisyystodistuksesta varmentaaksemme hänen ikänsä.

Jos käy ilmi että alaikäinen on pelannut Expektillä, kaikki hänen voittonsa takavarikoidaan ja hänen Pelitilinsä lukitaan välittömästi. Expekt pidättää oikeuden suorittaa turvatarkastuksen mille tahansa Pelitilille.Hyväksymällä Yksityisyyden suojamme ja evästeemme annat meille oikeuden suorittaa em. tarkastuksen johon voi sisältyä luottotietojen tarkastus sekä muut mahdolliset tietojesi tarkastukset kolmansien osapuolten tietokannoista.

5. Evästeet

Mitä ovat evästeet?

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka lähetetään selaimesi kautta laitteellesi kun vierailet sivustolla. Selaimesi lähettää nämä evästeet takaisin alkuperäiselle sivulle jokaisen vierailun jälkeen tai toiselle sivustolle mikä tunnistaa evästeet.

Käytämme evästeitä optimoidaksemme ja personoidaksemme palvelumme, mm. sivut latautuvat nopeammin koska osa tiedoista on tallennettu selaimellesi sekä pystymme tunnistamaan sinut ja tarjoamaan parempaa sisältöä juuri sinulle. Voit saada lisätietoja evästeistä ja niiden käytöstä sivuilta kuten www.allaboutcookies.org

Sivuillamme käytetään erilaisia evästeitä ja jokaisella on oma tarkoituksensa.

Millaisia evästeitä käytämme?

Alla on lista evästeistä jotka latautuvat koneellesi/mobiiliin kun vierailet Sivustollamme:

Mieltymys eväste – tämän avulla sinun on helpompi käyttää Sivustoamme seuraavalla kerralla; se muistaa mm. suosikkipelisi.
Vierailijan tunniste-eväste – muistaa toistuvat vierailut samalta koneelta.
Istuntotunniste-eväste – on pelitili-kohtainen ja sen avulla voit käyttää Sivustoamme kirjauduttuasi sisään.
Yhteistyökumppanin eväste – tämän avulla jäljitämme yhteistyökumppanimme, jonka kautta olet mahdollisesti tullut Sivustollemme.
Tilastoeväste – tämän avulla keräämme anonyymiä tietoa siitä kuinka vierailijat käyttävät Sivustoamme, jotta voimme parantaa palveluamme entisestään.

Evästeet, jotka ovat todella tarpeellisia

Evästeet mahdollistavat sinun käyttää päätoimintoja nettisivuillamme ja päästää sinut turvatuille alueille (esimerkiksi: pääsy tilillesi). Ilman evästeitä, sivumme ei toimi normaalisti.

Evästeet varmistavat myös turvallisuuden Monte-Carlo® Casinon sivulle ja sen käyttäjille. Esimerkiksi, käytämme Session Identification evästeitä monitoroidaksemme yhteytesi aikaa. Tästä syystä sinua pyydetään uudelleenkirjautumaan tietyn ajan kuluttua.

Käytämme myös pysyvää Identification evästettä, joka rekisteröi käyttäjätunnuksesi (mutta ei salasanaasi) jotta seuraava käyntisi olisi helpompi kun« käyttäjätunnus » - kenttä on jo täytetty.

Analytic evästeet

Nämä evästeet antavat meidän mitata nettisivun tiheyttä, jotta tiedämme miten sitä käytetään ja miten käyttäjät reagoivat suositeltuihin tuotteisiin. Täten, kerätty data antaa meidän parantaa sivujamme ja sinun kokemustasi sivuillamme. Kerätty data pysyy anonyyminä ja on ehdollinen vain täysin statistiselle prosessoinnille.

Ottaen tämän huomioon, käytämme kolmannen osapuolen palvelua: Google Analytics. Jos et halua, että Google Analytics kerää tai käyttää sinun tietojasi, voit suoraan kieltäytyä rekisteröinnistä selaimesi kautta seuraavalta Google - sivulta https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Functional evästeet

Nämä evästeet antavat sinun personalisoida kokemustasi sivuillamme (esimerkiksi muistuttaa sinua tekemään ensimmäisen talletuksen, tai ohjata sinut suosikkiuniversumiisi).

Kiitos näiden evästeiden, sinua voidaan myös informoida erityisistä promootionaalisista tarjouksista riippuen yhteytesi paikasta. Ne voivat myös tarjota sinulle toiminnallisuuksia, joita olet henkilökohtaisesti pyytänyt.

Voimme myös käyttää evästeitä auttamaan liikenteen ohjauksessa servereiden välillä ja täten auttamaan latausajan mittauksessa. Joskus, me myös säilömme dataa selaimeesi tai laitteeseesi, jotta toiminnot joita käytät latautuvat automaattisesti ja vastaavat täten nopeammin.

Advertising evästeet

Nämä evästeet auttavat näyttämään mainosmateriaalia, joka liittyy sinun kiinnostusalueisiin, kun olet netissä. Niitä käytetään rajoittamaan kertoja, joita yksi tietty mainos sinulle näytetään ja laskemaan niiden tehokkuutta.

Työskentelemme web editorien, mainostajien, ja palvelun toimittajien kanssa promotaksemme Monte-Carlo® Casinoa muilla nettisivuilla. Monte-Carlo® Casino voi sitten käyttää sinun navigointidataa evästeiden avulla, joita hallinnoivat partnerimme. Kerätty data pysyy anonyyminä ja on ehdollinen vain statistiselle prosessoinnille. Esitetyt bannerit ovat täten personalisoituja.

Evästeet ja laitteen tunnistajat siirtojen turvallisuuteen

Ilmoitamme, että tehdessäsi talletusta sivulla, Monte-Carlo® Casino tai palvelun tarjoaja, joka toimii heidän puolesta, voi käyttää evästeitä tai kerätä dataa liittyen laitteeseesi, varsinkin tarvittaessa tunnistaa käyttämäsi laite (tekniset ominaisuudet tietokoneelle, padille, puhelimelle) ja tunnistaakseen sen ja varmistaakseen sillä tehdyt siirrot (Riskin tai petoksen estäminen).

Evästeitä tai Device Identifierseja käytetään tässä hengessä. Sinua sitten infotaan bannerilla kun saavut sivulle. Kun navigoit sivuillamme ilman muuttamatta Device identifiers - asetuksia, hyväksyt datan keräämisen ja identifierin luomisen.

Miten hallita evästeitäsi

Tällä hetkellä ei ole teknisesti mahdollista muuttaa evästeiden asetuksia meidän jokaisella sivullamme, voit kuitenkin muuttaa asetuksia selaimellasi.

Suosittelemme, että et estä tai poista evästeitä sillä se saattaa rajoittaa kokemustasi joillakin vierailemillasi sivustoilla.

Evästeet voi useimmiten vaihtaa "Asetukset" kohdassa selaimellasi. Alta löydät lisätietoja suosituimmista selaimista:

Firefox

Internet Explorer

Chrome

Opera

Safari

6. Turvallisuus

Expekt tekee parhaansa suojatakseen henkilökohtaiset tietosi ja estääkseen tietojesi kaikenlaisen sellaisen käytön johon et ole antanut suostumustasi. Expekt ei kuitenkaan ole vastuussa tapahtumista jotka eivät ole yhtiön kontrolloitavissa, esim. luonnonkatastrofeista, sähkökatkoksista tai toimintaamme vaikuttavista lakoista.

Uskomme että asiakkaanamme ymmärrät alamme alati kehittyvän luonteen uusien teknisten innovaatioiden ilmestyessä jatkuvasti, ja vaikka teemme parhaamme suojataksemme henkilökohtaiset tietosi kaikkina aikoina, emme pysty takaamaan että palvelussamme ei koskaan ole riskejä tai virheitä.Jos tällainen vahinko tapahtuu ja jossain määrin loukkaa tietojesi yksityisyyttä, me emme ole vastuussa mahdollisista vahingoista.

Saatamme käyttää antamiasi henkilökohtaisia tietoja tehdäksemme petoksentorjuntatarkastuksia. Antamiasi henkilökohtaisia tietoja saatetaan antaa luotontarkistus tai petoksentorjuntayrityksille, jotka saattavat pitää tiedot. Tämä tehdään vain varmistaaksemme henkilöllisyytesi - luottotarkistusta ei tehdä ja luottoluokituksesi ei muutu.

On erittäin suositeltavaa että et luovuta henkilökohtaisia tietojasi tuntemattomille henkilöille tai kolmansille osapuolille live-chatissä.Muista että kyse on henkilökohtaisista tiedoistasi, ja on aina tärkeää miettiä mihin luovutat tietojasi.

Lokikansiot

Kuten useimmat tavalliset palvelimet, me käytämme lokikansioita.Tähän kuuluu IP-osoite, selaintyyppi, internet-palvelun tarjoaja, vieraillut sivut, jalustatyyppi, päivämäärä/aikaleima, sekä muita asiakkaan klikkauksia joiden perusteella voimme analysoida trendejä, ylläpitää Sivustoa, muodostaa kokonaiskuvan käyttäjän liikkeistä sekä kerätä tietoa laajempien asiakasryhmien käyttäytymisestä.

Datan salaus

Kaikki luottamukselliset tiedot tietokoneesi ja Expektin välillä liikkuvat internetissä suojatusti ja salatusti. Expekt käyttää turvallista ja testattua salausteknologiaa, jolla on tunnettujen auktoriteettien myöntämät sertifikaatit.

Muita varotoimia

Kun asiakkaat luovuttavat luottamuksellista tietoa Sivustomme kautta, heidän tiedoillaan on sekä online- että offline-suojaus. Kun rekisteröitymislomakkeessa kysymme luottamuksellista tietoa (esim. luottokortin numero), tieto suojataan ja salataan Secure Socket Layer (SSL) –teknologialla. Suojatulla sivulla, esim. talletussivulla, näet lukkoikonin näytön alalaidassa ja/tai osoitekentässä suojauksen merkiksi. Lukkoikoni on ’auki’ tai häviää kun käytät web-sivuja normaalisti etkä luovuta tai käytä luottamuksellisia tietoja. Kaikki maksutapahtumat tehdään Sivustollamme ja Mobiilitarjouksessa suojatusti relevanttien EU-säädösten mukaisesti.

Sen lisäksi että käytämme SSL-salausta online-tilassa, teemme myös parhaamme suojataksemme tietojasi offline-tilassa. Kaikki asiakkaidemme tiedot on varastoitu ainoastaan omiin tiloihimme ja tietokantoihimme. Vain auktorisoiduilla Expektin työntekijöillä on pääsy asiakkaiden henkilökohtaisiin tietoihin. Teemme tarkastuksia kaikille työntekijöillemme varmistaaksemme että heillä ei ole rikosrekisteriä. Koulutamme työntekijöitämme uusimmista varotoimista, ja suoritamme turvatarkastuksia säännöllisesti.Myös henkilökohtaisia tietoja sisältävät palvelimet ovat suojatussa tilassa.

7. Muutokset meidän yhtiörakenteessa

Jos konsernissa tapahtuu muutoksia liittyen yhtiörakenteeseen, kuten sulautumisia, yritysostoja tai osittaisia hankintoja, on todennäköistä että asiakkaidemme henkilökohtaiset tiedot kuuluvat myyntiin tai siirtoon. Me aiomme, osana meidän sääntöjämme, informoida asiakkaitamme sähköpostitse ennen tälläisten henkilökohtaisten tietojen siirtoa.

8. Muutokset

Ajoittain voi olla tarpeen tehdä muutoksia Sivustollemme ja/tai Mobiilitarjoukseen, Talon sääntöihin, Yleisiin sääntöihin ja ehtoihin tai palvelujamme koskevaan Yksityisyyden suojaan ja evästeisiin. Muutosten tarkoituksena voi olla esim. yksinkertaistaa prosessejamme tai vahvistaa turvatoimiamme niin että ne ovat ajan tasalla uusien teknologisten innovaatioiden kanssa. Kun teemme muutoksia, Sivustollamme jo rekisteröityneet asiakkaat pitävät vanhat käyttäjätunnuksensa ja salasanansa, eikä heiltä edellytetä mitään toimenpiteitä ellei sitä erikseen mainita. Käyttämällä Sivustoamme asiakas myöntyy kaikkiin sääntöihimme sekä niiden muutoksiin.On asiakkaan omalla vastuulla tarkastaa kaikki säännöt ja mahdolliset päivitykset säännöllisesti.